Od architektonického návrhu až po realizaci

ZÁKLADNÍ MYŠLENKA
Architektonický ateliér Petr Lédl architekti vznikl v roce 1996 a od té má za sebou celou řadu úspěšných projektů a realizací. Náš tým je složen ze zkušených architektů a mladších kreativních kolegů. Zabýváme se kompletním návrhem všech typů budov. Vždy se snažíme skloubit specifické požadavky každého pozemku, požadavky investorů a příslušných zákonů a norem. Rádi na projektech pracujeme od první architektonické studie až po realizaci, protože tak vznikají ty nejlepší výsledky. Vážíme si dlouhodobé spolupráce s našimi klienty a těší nás, když se na nás obracejí s dalšími projekty. 

ARCHITEKTONICKÉ STUDIE A VIZUALIZACE

Zabýváme se širokou škálou architek-tonických témat, od rodinných domů, přes bytové a polyfunkční, až po sportovní centra a zastavovací studie.

TVORBA PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE

K našim studiím zpracováváme projektovou dokumentaci včetně subdodávek všech profesí, průzkumů a měření. Součástí dokumentace může být i fyzický 3D model.

INŽENÝRING A AUTORSKÝ DOZOR

Všechny naše projekty se snažíme dotáhnout do konce, a proto zajištuje také vyřízení všech povolení a autorský dozor přímo na stavbě.